24 iunie 2016

5 motive să te îndrăgostești pe loc de Muntenegru

BY Bianca Nicoleta IN , , 2 comments


     Perioada: 26-29 mai 2016
     Puncte forte: Petrovac, Budva, Golful Kotor

     Se spune că uneori Dumnezeu dă mai mult la unii decât la alții..cred că a fost cazul și în ceea ce privește Muntenegru. Țara unui adevărat colier, probabil așa cum avea bunica odată ..împodobit cu munte (Parcul Național Durmitor), îmbrăcat în perle (râul Tara) și scăldat în splendoare (Marea Adriatică).
    Cam tot ce găsești și vezi în Muntenegru face parte din categoria ”must do” și lucrurile nu sunt deloc puține. 
     Hmm..cum sună o coborâre cu tiroliana peste canion? sau un rafting? sau vizita la o cetate? sau o plajă de nudiști? sau o priveliște de 360 de grade asupra Golfului Kotor? sau o escapadă la plajele mai ascunse de ochii lumii din Budva? sau o urcare de ”numai” 1350 de trepte? sau sa pozezi o balerină la mare? Toate le găsești în Muntenegru, trebuie descoperite și savurate.
     Din păcate nu am apucat sa le experimentez pe toate dar am apucat să fac 5 trăsnăi mari și tari, să alerg din stânga până în dreapta, să scot câte un ”woooooow” la fiecare priveliște, să mă trezesc dis-de-dimineață la poze și să zic ”damn it, se merita!”
     Have fun!

     Dacă nu te-am convins să pedalezi până în Muntenegru mai jos ai 5 motive povestite pe lung și pe lat, cu ponturi și sfaturi utile.


1. Bună dimineața Petrovac
2. Ada Bojana cu plaja de nudiști
3. Ulcinj și fuga la cetate
4. Budva - paradisul ascuns de ochii lumii
5. Fiordul sudic al Europei: Golful Kotor


2 comentarii:

Andreea B spunea...

si mai sunt... Parcul National Durmitor, Canionul Tarei :)

Bianca Duţă spunea...

Da, asa este. Pana la urma acesta e farmecul...sa le descoperi :)