04 noiembrie 2018

Best in travel 2017

BY Bianca Nicoleta IN No comments


     Anul 2017 a fost anul schimbărilor, multe schimbări care nu au ținut doar de mine și care mi-au ghidat pașii spre alte locuri și lucruri la care nu m-aș fi gândit înainte vreodată. Dar, cum spuneau bătrânii: niciodată nu ști ce vine și tot timpul e loc de mai bine :).
     După divorț am decis să părăsesc definitv România și să fac ceea ce îmi place în partea de vest a Europei și anume în capitala Irlandei, Dublin.
     Irlanda mi-a deschis orizonturi noi din toate punctele de vedere: job, socializare, adaptare, cultură diferită, alta limbă vorbită decât româna și tot ce vine la pachet cu acestea atunci când decizi să pleci doar dus cu un singur bagaj de cală.
     Am cunoscut oameni frumoși care m-au ajutat să cresc din toate punctele de vedere și aici încep cu Ema, persoana care m-a ajutat neconditionat, ea mi-a arătat încă odată că prieteniile sunt una din cele mai mari avuții ale omului. Un mulțumeeeesc cât Rusia de mare :*:*.
     Am făcut din călătorit o prioritate și au fost destul de puține weekend-urile în care am stat acasă, profitând de fiecare moment liber pentru a explora, vizita, testa, întelege cultura lor. 
Un întreg capitol "Around Ireland" e în lucru și va cuprinde locurile vizitate și experiențele trăite dorind să fie un veritabil ghid pentru orice persoană care dorește să exploreze țara veșnic verde.

     În ceea ce privește exploratul încă visez să mă plătească cineva ca să călătoresc :))) prin urmare în luna decembrie am petrecut 4 zile in Gran Canaria fiind, de altfel și singura ieșire în străinătate din acest an, prima și ultima ieșire "la cald" din 2017.     Nu trag linie la sfârșit de an pentru că anul e doar un număr care contează prea puțin.

Vă doresc un 2018 zâmbareț și plimbat la maaaxim!


     Citește și:

0 comentarii: